Under ytan

Ligger på rummet och pustar efter vår första heldag på Koh Tao. Varmt ere. Vi har inte särskilt höga ambitioner, vill mest göra ingenting. Idag har vi varit på stranden. Susanna solade och jag hyrde snorkel och cyklop för en tia - så himla bra grej! Bara ungefär 20 meter från strandkanten, på en meters djup, fanns det koraller och otroliga fiskar. En halvmeters svärdfisk seglade förbi mitt framför nosen på mig. Och sen säkert femtio neongrönblåa fiskar, 20 cm långa, i ett stimm. Jag fick följa med när de simmade runt från korall-buske till korall-buske och betade.

Koh Tao verkar trevligt, men vi har inte riktigt hittat vår plats ännu tror jag. Vi vill känna oss hemma, skaffa rutiner. Ikväll ska vi nog leta reda på nån trevlig bar som visar filmer om kvällarna.

Men en rutin har vi nog redan bestämt oss för: Frukost på stranden. Vi har nämligen hittat en butik som säljer All Bran-flingor, mjölk och yoghurt. Och OLW's ostbågar. Och Ahlgrens bilar. Farligt.Kommentarer
Postat av: mosta A

Siri...visst är det underbart att snorkla....!! vi är också fast och åker snart (9/3) till el Gouna (Egypten) för att hälsa på Nemo och di andre under ytan. Kram kram , det verkar som ni är på väg tillbaka, skall bli så KUL att träffa dej igen då!

2015-03-01 @ 00:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0