tisdag 28/02/12


solstrålar


senaste dygnet

Igårkväll blev det en smått spontan tur till Filippas sommarstuga i Lummelunda. Vi sov över och nu på förmiddagen tog vi en promenad ner till havet. Mysigt. Friska, soliga februarimornar som den här längtar jag inte ens till sommaren.

åttio

Igår skulle min mormor ha fyllt åttio år om hon ännu hade levt. Med anledning av det hade vi släktmiddag hos morfar och åt mormors paradrätt - oxjärpar!

visby beach club, 25 februari

Jag och Hjalmar tog en spontantur till stranden på väg till morfar igår. Det blåste och vågade som bara den, men fint var det.

vart tog vintern vägen?


filminspelning

Idag har vi filmat slutscenen till vår reklamfilm för Richard Steffengymnasiet. Detta innebär dock inte att allt tidigare material är filmat - vi har mycket kvar att göra!

finingar


venedig i höstas


stök


jättekatten

"Ska vi bygga en snökatt?!" utbrast någon plötsligt runt köksbordet igår. Några minuter senare stod sex ivriga snöskulptörer (i åldrarna 11, 14, 17, 20, 44 respektive 46) redo i trädgården med spade i högsta hugg.

slö söndagtellus. ur mitt kartboksfynd.


machines


plugg

Kom nyss hem från stan. Har strosat runt i affärer med mamma, och lunchat på fiket. Nu ska jag dyka ner i skolböckerna en stund.

oktober


tolfte februari

Idag har jag mest ätit svampfyllda crêpes och jobbat med en skoluppgift. Den här gången ska vi göra cd-fodral och jag har valt att göra ett till Ane Bruns låt true colors. Verkligen roligt. Det är skönt att ha nåt kreativt mitt i den vanliga samhällsstressen.

bästa fynden!

Har länge varit på jakt efter billiga secondhand-kartböcker vars sidor jag kan sätta upp på väggen, slå in paket med eller använda till nåt annat pyssel. Idag hittade jag dem. På Kupan. För ynka en krona styck. Den ena är fin, tryckt 1952 och den andra är en vanlig, lite blaskig skolatlas. Jag är grymt nöjd!

nostalgifika

Idag fick jag äntligen till en liten fika med dessa fina vänner från förra klassen. Trots att vi går på samma skola har det blivit alldeles för lite umgänge sedan vi började tvåan. Det får bli bättring på den fronten!

vardag


en jäkla massa minusgrader


skolavslutning 08


kikare


en sommardag

Satt och bläddrade igenom fotomappar i gårkväll. Hittade de här supersomriga fotona på min moster och mina kusiner från den 14 augusti. Det ser alldeles drömskt ut.

ännu en simonbild


mor.


RSS 2.0