min dag

Idag efter jobbet åkte vi till stranden i Åminne. Där hängde jag runt lite med Amanda. Det var ännu lite väl kallt i havet, men vi tog oss ett dopp i poolen. Och så köpte vi glass i den tokdyra kiosken, där en tablettask kostar tjugo kronor och en påse tuggummi kostar trettiotvå.

lyx

Igår plockade vi en massa smultron, så på kvällen blev det marängtårta!

söndagssysslare


her morning elegance


midsommar


hej


05:09


gräddkalas

Idag åt jag våfflor, och efteråt blev det lite grädde över. Jag gick ut med den till kattungarna - de blev helt extas! Efteråt var allihop ganska vita.

rute stenugnsbageri

Idag är jag ledig, så imorse bar det av på utflykt med min moster, morbror och kusin! Vi fikade på stenugnsbageriet i Rute som nu har öppnat för säsongen. Tok-gott!

på stulna kryckor


time flies


idag blåser det


kvällsdopp


bubblor


tionde juni


sällskap

Jag hoppas att jag inte tråkar ut er med kattbilder. De är ständigt återkommande i den här bloggen, men så får det vara.

nicest thing


susanna


ännu fler små liv

För ett par dagar sedan hittade jag fyra kattungar som hållt sig gömda i vår ladugård. De är förvånandsvärt tama, för att aldrig ha träffat människor förut. Så nu behöver jag inte åka över till kattungarna hos kusinerna för att få sällskap.

solsanna


lickershamn

Ikväll skulle vi egentligen bowla, men vi skippade det. Istället har vi varit på restaurangen i Lickershamn, och sedan var vi och gratulerade mammas kusin som gifte sig idag.

fynd!

Nu är loppissäsongen igång! Jag har länge gått och spanat efter ett par solglasögon, men inte riktigt hittat några som passar. Men så imorse när vi var på loppis på en gård en bit bort, så låg de där! Två kronor kostade de. Prisvärt, måste jag säga!

telezoom


RSS 2.0