cykelutflykt

Kom just hem från en cykelutflykt med Amanda! Vi packade väskan med pannkakor och sockerdricka, och sedan bar det av på tandemcykeln. Vi åkte till Hörsne, och satte oss i änget där vi brukade räfsa löv med skolan när vi var små.

ikväll


ygne

Varje år, framåt slutet av sommaren, brukar vi ha en liten släktträff på ygnestranden. Då brukar vi vara ett gäng kusiner och sysslingar med tillhörande familjer. Ikväll var det dags igen. Och tur med vädret hade vi.

vardagsporträtt


stirr


svensk sommar

Igår spenderade vi eftermiddagen på stranden. Det blev en såndär perfekt strandstund, en sån som man drömmer om när det är mörkt och kallt. På kvällen åkte vi in till stan för att gå och käka nåt och titta runt lite i hamnen, men vädret hade andra planer. Regnet började vräka ner, så vi criusade runt lite med bilen och hämtade drive in-mat på max istället.

sugen på att skaffa katt?

I slutet av Juli är mina kattungar tillräckligt gamla för att flytta hemifrån. Så om någon är intresserad av att skaffa katt får ni gärna hojta! Det är en grårandig hane, en helgrå hona och en svart hona med några vita fläckar!

den vägen vill jag inte gå


får får får


kalas!


-


vägen hem

På sommrarna brukar vi grilla hos morfar på söndagskvällarna, och så även ikväll.

kattmatstjuven


svalunge

Ikväll tog jag och Johannes på oss uppdraget att få upp en svalunge i luften. Tyvärr lyckades vi inte riktigt, den störtade hela tiden efter några meter. Men på't igen imorgon!

på väg till jobbet, 05:40

När jag cyklar till jobbet på morgnarna är det stilla i Källunge. Bara fåren och jordgubbsplockarna är uppe och rör sig.

RSS 2.0